سیب درختی را همیشه میوه ای فوق العاده مفید می شناختیم کمااینکه تمام کارشناسان تغذیه با این نظریه موافق بودند که حتی سیب را هر روزه بخوریم آنهم با پوست :
سیب را کامل گاز بزنید!
پاییز با بازگشت شکوهمندانۀ سیب از راه رسیده است. واضح و مبرهن است که این میوه امتیازات تغذیه ای بسیار زیادی دارد، مثلی قدیمی میگوید که یک سیب میتواند شما را از پزشک دور کند، امروزه نیز این مثل مورد تأیید مطالعات جدید قرار گرفته است، به شرطی که پوستش هم مصرف شود.
سیب را پوست نکنید!
سیب که به خوبی اشتها را مهار میکند، سرشار از خواص تغذیه ای است. این میوۀ کم کالری و کمی شیرین، اثر ادرار آوری دارد و به از بین بردن رسوبات ادراری کمک میکند. فیبرهای سیب و پکتین ها فقط به درد مربا درست کردن نمیخورند! در واقع، این فیبرها برای عملکرد مناسب فلور روده ای بسیار مناسب هستند. به لطف این خواص، سیب تأثیر تنظیم کنندگی بر روی سیستم گوارشی دارد، سیب برای درمان سستی روده ای که منجر به اسهال میشود، مفید است.
دربارۀ ویتامین ها، باید بگوییم که سیب مجموعۀ بسیار متنوعی از آنها را در خود دارد: ویتامین های گروه B، کمی بتاکاروتن یا پروویتامین A و مقدار اندکی ویتامین C، در سیب یافت میشوند.
اما قبل از اینکه پوست سیب را بکنید و دور بیندازید، خوب است بدانید که: پوست سیب خیلی بیشتر از گوشتش ویتامین C دارد (4 تا 6 برابر). با این حال، با توجه به این که پوست سیب نسبتاً وزن کمی دارد، تنها بخش محدودی (25%) از کل ویتامین C موجود در سیب را در خود گنجانده است
بنابراین هیچ چیز نباید مانع تان بشود که سیب را با پوست بخورید. در واقع، پوست سیب یک آنتی اکسیدان دیگر نیز در خود دارد، این آنتی اکسیدان بسیار قوی کِرستین است. سیب های قرمز به طور ویژه میزان بالاتری از کِرستین را در ترکیب خود در مقایسه با دیگر میوه ها و سبزیجات دارند. اما فرآورده های مشتق شده از سیب (آب سیب، کمپوت و ...) که از گوشت آن تهیه میشوند و نه از پوستش، طبیعتاً حاوی کِرستین کمی تر خواهند بود.
یک میوۀ مقاوم
مطمئناً، به محض اینکه سیب بریده شود یا نیمه خورده در هوای آزاد بماند، به سرعت سیاه میشود. این واکنش تیرگی و آنزیمی کاملاً طبیعی و مطلقاً بی خطر است. اما به طور کلی، در مقایسه با سایر میوه ها، سیب خیلی خوب باقی میماند و دوام میآورد. نگه داری طولانی مدت از آن کاهش قابل توجه از ویتامین C را با خود به همراه ندارد و پختنش باعث از بین رفتن تنها بخشی از ویتامین هایش میشود، پختن سیب در فر 25 تا 30% از ویتامین های آن را از بین میبرد. و این میزان فاصلۀ بسیار زیادی با میزان کاهش ویتامین های حساس در میوه های قرمز دارد!
سلامتی در سیب است
در سال های اخیر، دانشمندان لحظه ای دست از ستایش خالق این میوه برنداشته اند. همچنین، آنها مشاهده کرده اند که مصرف منظم سیب (2 تا 3 سیب در روز) میتواند به متعادل سازی کلسترول بالا (کلسترول کلی و کلسترول بد) کمک کند، خصوصاً اگر با پوست خورده شود. ضمناً میتواند در کاهش قند خون بالا نیز سهیم باشد. محتمل ترین فرضیه این است که این خواص به خاطر اثر فیبرهای سیب بر روی دستگاه گوارش و فلور روده ای است. زمینۀ دیگر پزشکی که سیب در آن امیدهای بسیاری ایجاد کرده است، عصب شناسی است. تجربیاتی که بر روی حیوانات انجام شده، به ما اجازه میدهد که تصور کنیم کِرستین موجود در سیب از نورون های آسیب دیده بر اثر آلزایمر محافظت میکند. و این ویژگی مشترک تمام انواع سیب هاست.
تا اینکه در روزهای اخیر سایت های مختلف و همچنین برخی رسانه ها ویدئویی را منتشر کردند مبنی بر اینکه سیب های موجود در بازار خصوصا سیب قرمز آغشته به نوعی واکس یا پارافین نگهدارنده است که خوردنش حتی میتونه سرطان زا باشه !
برای دانلود ویدئو روی تصویر بالا یا لینک زیر کلیک کنید
دانلود مستقیم - 1.49 مگابایت
البته بد نیست خودتون هم با همین روشی که در کلیپ می بینید سیبی که می خواهید مصرف کنید رو تست کنید چون همونطوری که تمام انگشتان دستتون یه اندازه نیستند ممکنه این آلودگی شامل حال همه نوع سیب موجود در بازار نباشه ...
واکنش بیابانی قائم مقام خانه کشاورز به آلوده بودن پوست سیب وخیار
میوههایی همچون سیب را با پوست مصرف نکنند
قائم مقام خانه کشاورز هرچند عنوان کرد موارد نگهدارنده میوههایی همچون سیب و خیار خوراکی هستند و جای نگرانی ندارند اما متذکر شد: مواد نگهدارندهای که از اسپانیا و سایر کشورها وارد میشود؛ بعضا استاندارد لازم را ندارند.
به گزارش اقتصاد نیوز، چندی پیش کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که نشان میداد روی سیب لایهای از یک ماده چرب است. سپس در این کلیب به مردم توصیه شد سیب درختی را با پوست نخورند. موضوعی که وزیر بهداشت درباره آن گفت: مردم حتما میوه بخورند، اما میوههایی همچون سیب را با پوست مصرف نکنند.
به اعتقاد حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت؛ مصرف مواد شیمیایی بر روی میوهها مشکل جدیدی نیست و سالهاست که از مواد شیمیایی بر روی میوهها استفاده میکنند.
در خصوص این موضوع قائم مقام خانه کشاورز به اقتصاد نیوز گفت: در گذشته مادهای برای پوشش و نگهداری محصولات کشاورزی استفاده میشد که آلودگی شیمیایی داشته است. اما اخیرا ماده غیرشیمیایی در داخل کشور تولید میشود که فقط جنبه پوششی برای نگهداری و جلوگیری از فسادپذیری میوههایی همچون سیب و خیار دارد.
عنایت الله بیابانی بر نیفزودن مواد نگهدارنده شیمیایی به سیب، خیار و سایر میوهها مشابه، تاکید کرد و افزود: خانه کشاورز بر این موضوع نظارت دارد؛ نمایندگان ما در بسیاری از مراکز بازدید کردند. طبق کارهای کارشناسی که در خانه کشاورز انجام شده است؛ برای تولید واکس نگهدارنده محصولات باغی در ایران از موادخوراکی غیرمضر استفاده میشود.
وی در مورد اظهارات وزیر بهداشت در مورد اینکه حتما میوههای مشابه سیب یا خیار را باید پوست کند، نیز گفت: حرف آنها غیرکارشناسانه نیست؛ زیرا این مواد افزودنی فقط ایرانی نیستند چون ما هنوز از موادافزودنی وارداتی استفاده میکنیم. مواد نگهدارندهای که از اسپانیا و سایر کشورها وارد میشود؛ بعضا استاندارد لازم را ندارند.
بیابانی در مورد اینکه چه کسانی اجازه ورود این مواد را به کشور میدهند؟ توضیح داد: موسسه استاندارد و سازمان حفظ نباتات مجوز واردات این محصولات را میدهند و باید در مبادی ورود بر روی این محصولات حساسیت نشان دهند. در واقع موسسه استاندارد و سازمان حفظ نباتات باید دخالت کنند و تاییدیه بدهند. البته الان توجه به این مسئله بیش از گذشته است؛ متاسفانه در گذشته مبادی ورود ما نظارت دقیق و کامل نداشته و بررسیها بر پایه گزارشی بود که کشور مبدا ارسال میکرد.
وی تاکید کرد: اکنون استاندارد نظارتهایش را دقیقتر کرده است و در جلسات مشترکی که با آنها در اتاق بازرگانی داریم میبینیم که آنها بر سلامت عوامل نگهدارنده محصول توجه ویژهای دارند.
واکنش دکتر هاشمی وزیر بهداشت نسبت به پارافین سیب
لطفا" سیب را با پوست نخورید
دکتر حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف مواد شیمیایی بر روی میوهها مشکل جدیدی نیست، در واقع سالهاست که از مواد شیمیایی بر روی میوهها استفاده میکنند، معمولا کمتر محصولی یافت میشود که از سم و کود در آن استفاده نشده باشد.
وی افزود: البته پارافین از محصولاتی است که به صورت قاچاق وارد کشور میشود و بنابر بررسی وزارت جهاد کشاورزی، قرار است این محصول مانند سایر داروها شناسنامه دار شود، بر اساس مطالعات انجام شده میزان نیترات خیار و سیب نسبت به سایر میوهها بیشتر است و افراد باید از مصرف سیب غافل نشوند. وزیر بهداشت با بیان اینکه مردم حتما میوه بخورند، از مردم خواست میوههایی همچون سیب را با پوست مصرف نکنند.
علی اکبر سیاری، معاون وزیر بهداشت گفت: کشاورزان جزو زحمتکش ترین اقشار جامعه هستند و متاسفانه این موضوع نیز به آنها سرایت کرده است و برای اینکه سیب و نارنگی زیباتر دیده شود، روغن پارافین را داخل گونی سیبها میریزند. وی در پاسخ به اینکه آیا این روغن عوارضی برای بدن دارد یا نه، اذعان داشت: پارافین خود بسیار مضر است، چه برسد به گریس و وازلین که جزء خطرناک ترین روغنها محسوب میشوند.
وی بیان کرد: سیبها و سبزیجات با دقت شسته شوند و پوست آنها از مغزش جدا شود و افراد باید در طی روز 5 واحد میوه و سبزی مصرف کنند. وی در پایان عنوان کرد: باید سعی شود آبی که پای درختان میرود، آزمایش شود تا بعدها میوه ها و سبزیجات آسیب نبینند و به بدن افراد آسیب نرسانند. میدان دارها و کشاورزها باید این کارها را انجام دهند و باید نظارت کامل بر روی آنها صورت گیرد.
1. سامسونگ گلکسی نوت 3 | Samsung Galaxy Note 3
نوت 3 فبلتی است که با قلم دیجیتال اش توانسته محبوب شود. تنها چیزی که ممکن است دل شما را بزند، احساس پلاستیکی بودن آن است که با پوست چرمی می توان این احساس را تغییر داد.
مشخصات دستگاه در یک نگاه: اندروید جلی یبین 4.3/ چهار هسته ای اسنپ دراگون 800 با سرعت 2.3 گیگاهرتز/ نمایشگر 5.7 اینچی 1920 در 1080 پیکسل / 388ppi/ 32 گیگ حافظه داخلی / 3 گیگ رم / قلم دیجیتال / دوربین اصلی 13 مگاپیکسل و دوربین دوم 2 مگاپیکسل/ پشتیبانی نسل چهارم شبکه موبایل LTE / اتصالات NFC / اسلات برای اضافه کردن حافظه
2. اچ تی سی وان | HTC One
اگر علاقمند به تجربه کردن اندروید به صورت ملموس هستید اچ تی سی وان را از دست ندهید. با گلکسی اس 4 خیلی فرق ندارد. پردازنده کوآلکوم اسنپ دراگون 600 دارند، دو گیگ رم دارند، نمایشگر 1080 دارند، اما فرق عمده آلومینیومی بودن اچ تی سی وان و پلاستیکی بودن اس 4است و نیز وجود Sense در اچ تی سی وان است که آن را منحصربفرد کرده است.
مشخصات اچ تی سی وان در یک نگاه: اندروید جلی بین با رابط کاربری Sense / پردازنده کوآلکوم اسنپ دراگون 600 با سرعت 1.7 گیگاهرتز/ نمایشگر سوپر ال سی دی 4.7 اینچی/ 468ppi (بالاتر از نوت 3) / دوربین ضعیف 4 مگاپیکسلی و دوربین 2.1 مگاپیکسلی جلو / حافظه 32 گیگ
3. سامسونگ گلکسی اس 4 | Samsung Galaxy S4
یکی از بهترین های اندرویدی در حال حاضر بازار که پردازنده خوب داشته، باطری قابل تعویض دارد و از آن به جای ریموت کنترل می توان استفاده کرد.البته بدنه پلاستیکی دارد.
مشخصات عمومی دستگاه بدین شرح است: جلی بین اندروید 4.2.2 / 4 هسته ای اسنپ دراگون 1.9 گیگاهرتزی و یا 8 هسته ای 1.6 گیگاهرتزی / نمایشگر 5 اینچی super AMOLED/ 441ppi/ دوربین 13 مگاپیکسلی و 2 مگاپیکسلی جلو / حافظه داخلی 16،32؛64 گیگ / اسلات برای اضافه کردن حافظه
4. سونی اکسپریا زد اولترا | Sony Xperia Z Ultra
گوشی هوشمند جدید در لیست بهترین ها. شفافیت نمایشگر و کیفیت تصویری معرکه است و بی همتا. دوربین 13 مگاپیکسلی آن ویدئو ها را به صورت HDR ضبط و پخش می کند و کاربرانی که علاقمند به داشتن ویدئوی با کیفیت از طریق موبایل هستند، این گوشی پیشنهاد می شود. البته فراموش نشود که تا یک متر زیر آب به مدت 30 دقیقه هیچ اتفاقی برایش نمی افتد و ضد آب ساخته شده است.
سایر مشخصات گوشی بدین شرح است: اندروید جلی بین 4.2/ پردازنده اسنپ دراگون 800 چهار هسته ای با سرعت 2.2 گیگاهرتز/ نمایشگر 6.4 اینچ با رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل که موتور براویا موبایل 2 روی آن نصب شده / 342ppi/ حافظه داخلی 16 گیگ / سازگار با ساعت هوشمند سونی / اسلات برای اضافه کردن حافظه
5. موتو ایکس موتورولا | Motorola Moto X
معماری پردازنده ها روی موتو ایکس با همه گوشی های موبایل فرق می کند. معمولا گوشی ها یک تراشه داشته که چند هسته روی آن تعریف شده است اما موتو ایکس 4 تراشه داشته که جمعه 8 هسته را در بر می گیرد و هر کدام کاری خاص تعریف شد را انجام می دهند. این کار باعث قدرتمند شدن گوشی شده است که آن را از سایر گوشی های موجود در بازار متمایز ساخته است. هم سرعت و عملکرد گوشی بالا رفته و هم عمر گوشی را بالا برده است.
سایر مشخصات فنی دستگاه بدین شرح است: اندروید جلی بین 4.2/ سیستم پردازنده x8 موتورولا که شامل دو هسته ای اسنپ دراگون 400 با سرعت 1.7 گیگاهرتز، جی پی یوی آدرنو 320، دو پردازنده کم مصرف برای زبان و محاسبات موضوعی بکار گرفته می شوند / نمایشگر 4.7 اینچی super AMOLED با کیفیت 720p و اچ دی / دوربین 10 مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی و دوربین 2 مگاپیکسلی / حافظه داخلی 16 و 32 گیگ/ شارژ بی سیم/ اتصالات NFC
6. سامسونگ گلکسی مگا | Samsung Galaxy Mega
فبلت 6.3 اینچی سامسونگ که مانند تبلت از آن استفاده می شود.
مشخصات فنی دستگاه بدین شرح است: جلی بین 4.2.2 / پردازنده چهار هسته ای 1.7 گیگاهرتزی / نمایشگر 6.3 اینچی 1280 در 720 پیکسل / دوربین 8 مگاپیکسل و 1.9 مگاپیکسل/ حافظه داخلی 16 گیگ / باطری قابل تعویض 3200mAh/ اسلات برای اضافه کردن حافظه/ NFC
7. ال جی جی 2 | LG G2
یک فبلت متفاوت و مقاوم!
مشخصات فنی بدین شرح است: اندروید جلی بین 4.2.2/ پردازنده اسنپ دراگون 800 چهار هسته ای 2.26 گیگاهرتزی/ نمایشگر 5.2 اینچی فول اچ دی 1080 / 423ppi/ دوربین 13 مگاپیکسل و دوربین جلوی 2.1 مگاپیکسلی / حافظه 16 و 32 گیگی
8. گوگل نکسوس 5 | Google Nexus 5
بهترین و بهینه ترین اندروید را روی این گوشی که مخصوص گوگل است، مشاهده می کنید. اندروید کیت کت 4.4 روی ان نصب شده تا گوگل گوشی خود را با سرعت و عملکرد بالا بدست کاربران برساند. سخت جان بودن گوشی و عمر بالا دو ویژگی این گوشی منحصربفرد است.
سایر مشخصات فنی دستگاه بدین شرح است: اندروید 4.4 کیت کت / پردازنده 2.23 گیگاهرتزی چهار هسته ای اسنپ دراگون 800 / نمایشگر 4.9 اینچی 1920 در 1080 پیکسل/ 445ppi / دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و دوربین 1.3 مگاپیکسلی / حافظه داخلی 16 و 32 گیگی/ اسلات برای اضافه کردن حافظه ندارد (بهتر است 32 گیگی آن را بخرید)
مقایسه نهایی :
- هر کدام از گوشی های معرفی شده یک ویژگی خاص دارند، مثلا کاربرانی که دنبال اندروید خالص با عملکرد بالا می گردند، نکسوس5 و موتو ایکس پیشنهاد می شود. اچ تی سی هم اندروید را به راحتی اجرا می کند.
- موتو ایکس معماری پردازنده متفاوت از سایرین دارد که عملکرد گوشی را هنگام استفاده از اپ های مختلف بالا برده است.
- شفافیت تصویری و ویدئوی با کیفیت بالا می خواهید به سراغ اکسپریا بروید که بهترین است.
- دنبال قلم دیجیتال هستید که برای راحتی کار با اپ ها و نوشتن ایجاد شده به سراغ نوت 3 بروید.
- یک فبلت شیک و در عین حال کارا می خواهید به سراغ ال جی جی 2 بروید.
- یک گوشی زیبا و در عین حال فلزی در بین اندرویدی ها می خواهید که عملکرد بالایی نیز دارد به سراغ اچ تی سی بروید.