آموزش و تولید محتوای الکترونیکی دروس

دنیای پیرامون ما (فیزیک)

آموزش و تولید محتوای الکترونیکی دروس

دنیای پیرامون ما (فیزیک)

بیست کشور برتر جهان از بعضی جهات

مرکز خبر و گزارش آمریکا با همکاری محققان دانشگاه پنسیلوانیای این کشور و موسسه BAV بیست کشور برتر جهان را برگزیده‌اند. ایران در میان ۶۰ کشور تحقیق‌شده پس از عربستان و پاکستان در رده ۵۸ قرار دارد.
 

رده نخست: آلمان

alt


کشور آلمان به رغم شرکت در دو جنگ جهانی و ویرانی کامل پس از پایان جنگ جهانی دوم به عنوان برترین کشور جهان انتخاب شده است. معیارهای انتخاب از جمله کیفیت زندگی، برابری جنسیتی، کارآفرینی، امنیت اجتماعی و آزادی‌های شخصی بوده‌اند. در کشور آلمان که در سال ۱۹۹۰ اتحاد دو بخش جداشده خود را جشن گرفت، سیستم سیاسی دموکراسی پارلمانی برقرار است. این کشور بزرگ‌ترین صادرکننده کالا در جهان است.
 

 

 رده دوم: کانادا

alt


کانادا در سال ۱۹۷۱ چندفرهنگی بودن خود را رسما پذیرفت. این کشور بسیاری از نویسندگان و هنرمندان محبوب جهان را در خود پرورش داده است. سلین دیون، خواننده فرانسوی‌زبان، سارا مک لاکلن، نوازنده و خواننده بزرگ و جونی میچل، خواننده، آهنگ‌ساز و نقاش کانادایی تنها چند نمونه از این دست هستند. صنعت پیشرفته کانادا استاندارد بالای زندگی در این کشور را تضمین کرده است.
 


رده سوم: بریتانیای کبیر
alt


لندن، مرکز مالی جهان و یکی از مراکزی است که گردشگران را به سوی خود جلب می‌کند. بریتانیای کبیر که آغازگر انقلاب صنعتی در جهان بوده، مهاجران بسیاری را در خود جای داده و به نویسندگان و هنرمندان بزرگ جهانی خود مغرور است. شکسپیر نقطه اوجی در ادبیات جهان است و دانشمندان این کشور بوده‌اند که از جمله موفق به کشف هیدروژن و پنیسیلین شده‌اند. بریتانیای کبیر از اعضای دائمی شورای امنیت سازمان ملل متحد است.
 


رده چهارم: ایالات متحده آمریکا
alt


آمریکا در سال ۱۷۷۶ اعلام استقلال کرد و خود را از قید امپراطوری بریتانیا رها ساخت. این کشور در سال ۱۷۸۳ به رسمیت شناخته شد. آمریکا در سال‌های میانی قرن نوزدهم با جنگ داخلی روبرو بود. این کشور فاتح دو جنگ جهانی اول و دوم و دارای پنجاه ایالت است. آمریکا صادرکننده کالاهایی با تکنولوژی بالا، کامپیوتر، تولیدات شیمیایی، خودرو و منابع غذایی است و سطح منابع عظیم زغال‌سنگش در جهان بی‌نظیر است.
 


رده ششم: استرالیا

alt


سیستم سیاسی کشور مشترک‌المنافع استرالیا شبیه بریتانیا، دموکراسی پارلمانی است. این کشور که در نیمکره جنوبی واقع شده گرچه در سال ۱۹۰۱ از بریتانیا استقلال یافت، اما ملکه الیزابت دوم هنوز رئیس تشریفاتی دولت این کشور به حساب می‌آید. این کشور از سیستم اقتصادی بازار آزاد تبعیت می‌کند.
 


رده هفتم: ژاپن

alt


ژاپن دارای دولتی پارلمانی با سلطنت مشروطه است. امپراتور این کشور هنوز هم در این کشور نمادی از وحدت ملی به حساب می‌آید و سیاست‌مداران منتخب تصمیم‌گیری واقعی را در عرصه‌ی سیاسی این کشور در دست دارند. ژاپن سومین اقتصاد بزرگ جهان است و از بزرگ‌ترین تولید کنندگان وسایل نقلیه موتوری، تجهیزات الکترونیکی و فولاد در جهان به شمار می‌آید.
 


رده هشتم: فرانسه

alt


بانک جهانی فرانسه را کشوری ثروتمند با درآمد بالا ارزیابی می‌کند. دولت فدرال فرانسه خدمات اجتماعی خاصی چون آموزش و پرورش، بهداشت و درمان و حقوق بازنشستگی برای شهروندانش در نظر گرفته است. شرکت‌های خصوصی در این کشور با کنترل دولت روبرو هستند. گردشگری یکی از بخش‌های اصلی اقتصاد فرانسه است. این کشور یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان سلاح به دیگر کشورهای جهان است.
 


رده نهم: هلند

alt


هلند که در غرب اروپا واقع است، الگویی برای کشورهای توسعه‌یافته ساحلی است. سه رودخانه بزرگ اروپا راین، شلده و مویزه از آلمان و بلژیک به این کشور وارد می‌شوند. کشور پادشاهی هلند به عنوان کشوری با فرهنگ مدارا مشهور است. در سال ۲۰۰۱ میلادی ازدواج همجنس‌گرایان با هم، مصرف بعضی انواع مواد مخدر، فعالیت روسپیان و اتانازی در هلند آزاد شد.
 


رده دهم: دانمارک

alt


کشور سلطنتی دانمارک به همراه سوئد و نروژ کشورهای اسکاندیناوی را تشکیل می‌دهند. دانمارک از سیستم مراقبت‌های بهداشتی و آموزش عالی رایگان برخوردار است. صنایع این کشور در بسیاری بخش‌ها، از جمله مواد غذایی، داروسازی، ماشین‌آلات کشاورزی و صنعتی فعال است.
 


رده یازدهم: زلاند نو
alt


زلاند نو یا نیوزیلند در اقیانوس آرام قرار دارد و از جزایر بسیاری تشکیل شده است. نزدیک‌ترین همسایه این کشور استرالیاست که دو هزار کیلومتر با زلاند نو فاصله دارد. نیوزیلند در سال ۱۸۴۰ به طور رسمی مستعمره بریتانیا و رئیس حکومت این کشور نیز پادشاه یا ملکه بریتانیا تعیین شد. مقام ملکه بریتانیا در زلاند نو کاملاً تشریفاتی است و پارلمان و نخست‌وزیر انتخابی این کشور قدرت واقعی سیاسی را در دست دارند.
 


رده دوازدهم: اتریش

alt


اتریش دو جنگ جهانی را پشت سر گذاشته است. این کشور دارای فرهنگی بسیار غنی است. شهر وین، یکی از بزرگ‌ترین مراکز موسیقی کلاسیک جهان است. آهنگسازان معروفی چون آنتون بروکنر و فرانتس لیست در وین به دنیا آمده‌اند و لودویگ فان بتهوون و آمادئوس موتزارت نیز بیشترین سال‌های زندگی خود را در وین گذرانده‌اند. اتریش از نظر اقتصادی یکی از بالاترین استانداردهای زندگی در جهان را به خود اختصاص داده است.


رده چهاردهم: لوکزامبورگ

alt


لوکزامبورگ گرچه کشوری بسیار کوچک است، اما ثروتمندترین کشور در اتحادیه اروپا به حساب می‌آید. این کشور مملو است از قلعه، کلیسا، تپه و جنگل. لوکزامبورگ دارای سیستم سیاسی سلطنت مشروطه پارلمانی است. در این کشور شرکت در انتخابات اجباری است. استاندارد بالای زندگی یکی از مشخصه‌های زندگی در این کشور است.
 


رده پانزدهم: سنگاپور

alt


سنگاپور که در گذشته مستعمره بریتانیا بود، در سال ۱۹۶۵ استقلال خود را با نام جمهوری سنگاپور به دست آورد. سنگاپور گرچه کشور بسیار کوچکی است (کمی کوچک‌تر از بحرین)، با جزایر بسیار زیادش یکی از مراکز بزرگ تجاری در جهان محسوب می‌شود و بندرهایش از مراکز پرتردد در سراسر جهان به حساب می‌آیند. همین ارتباط‌های تجاری سنگاپور سبب شده‌اند که این کشور به یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا تبدیل شود.
 


رده شانزدهم: اسپانیا

alt


اسپانیا پس از مرگ دیکتاتور خود فرانکو در سال ۱۹۷۵ میلادی موفق شد گام‌های بلندی برای پیشرفت در سطح بین‌المللی بردارد. پیوستن این کشور در سال ۱۹۸۶ به اتحادیه اروپا سبب شد تا مدرنیزه شدن ساختارهای زیربنایی و صنعت اسپانیا آغاز شود. صادرات این کشور از جمله منسوجات، کفش، ماشین‌آلات، زیتون و شراب است. صنعت گردشگری از مهم‌ترین منابع درآمد این کشور به حساب می‌آید.
 


رده هفدهم: چین

alt


چین با بیش از یک میلیارد نفر جمعیت ده‌ها گروه قومی را در خود جای داده است. بیش از ۳۰۰ زبان در این کشور به رسمیت شناخته شده‌اند و زبان ماندارین زبان رسمی این کشور است. دولت سوسیالیستی تک‌حزبی چین یکی از سریع‌ترین رشدهای اقتصادی جهان را به خود اختصاص داده است.
 


رده هجدهم: ایرلند

alt


جمهوری ایرلند جزیره‌ای در اقیانوس اطلس است. این کشور تاریخی غنی دارد و پنج‌‌ششم جزیره ایرلند را اشغال کرده و با ایرلند شمالی که بخشی از پادشاهی متحده است، مرزی مشترک دارد. جمهوری ایرلند از آغاز سال ۱۹۷۳ میلادی به اتحادیه اروپا پیوسته است.
 


رده نوزدهم: کره جنوبی
alt


کره جنوبی از فناوری پیشرفته جهانی برخوردار است. رشد پایدار و کاهش فقر نشان‌دهنده پیشرفت‌های این کشور است. این کشور در حال حاضر ششمین صادرکننده کالا در جهان است. شرکت‌های بزرگ جهانی چون سامسونگ، هیوندای و کیا در کره جنوبی فعالیت می‌کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد